Over Ons

Huis castermans

Het huis van vertrouwen voor
gordijnen en interieur

over ons


Zestig jaar al heeft het huis Castermans, specialist in (over)gordijnen, zonwering en binnenhuisdecoratie, al op de teller staan. Zo’n parcours kun je alleen maar afleggen als je een huis van vertrouwen bent. Bij Huis Castermans weet je als klant dat je prima kwaliteit en een dito service krijgt.

“Het persoonlijk begeleiden van de klanten is voor ons een prioriteit, want we weten dat een interieur inrichten en kiezen niet makkelijk is”, zegt zaakvoerder Peter Voets. “Daarom gaan we bij onze klanten aan huis om samen te bekijken welke materialen en kleuren het meest geschikt zijn voor hun interieur. Wij doen dan ook de opmetingen en als er problemen zijn lossen we die op."

"Wanneer de keuze eenmaal gemaakt is, gaan onze ervaren stiksters aan de slag in ons confectieatelier.  Dat bevindt zich in onze winkels: de klanten kunnen er het fabricageproces dus live volgen. Naast ons eigen confectieatelier hebben we uiteraard ook onze eigen plaatsingsdienst.”

De keuze in gordijnen en overgordijnen uit de beste kwaliteitsstoffen is indrukwekkend bij Huis Castermans.

Je kan ze krijgen in alle mogelijke stoffen, van linnen, katoen en wol tot polyester en brandvrije stoffen, en zowat alle gekende merken zijn te verkrijgen.

Bekijk ons aanbod, of neem eens een kijkje in een van onze winkels. 

contacteer ons

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contact