Welke raamdecoratie kies ik best in mijn keuken of badkamer?Je raamdecoratie in de keuken en badkamer moet best tegen een stootje kunnen. Vocht, vuil en vet zorgen ervoor dat sommige soorten raamdecoratie minder geschikt zijn voor deze ruimtes. Ontdek hier dé oplossing.

Aluminium jaloezieën: de ideale oplossing voor badkamers en keukens

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte raamdecoratie voor je badkamer of keuken, kies je het beste voor een oplossing die naast onderhoudsvriendelijk ook vochtbestendig is. Zowel in de badkamer als in de keuken kan het redelijk vochtig worden. In tegenstelling tot houten jaloezieën zullen aluminium jaloezieën niet kromtrekken door de aanwezigheid van vocht. 

Aluminium jaloezieën zijn daarnaast ook erg onderhoudsvriendelijk. Schoonmaken doe je simpelweg door ze af te stoffen. Vet en vlekken verwijder je met een vochtige doek. Daarnaast passen jaloezieën ook perfect in alle interieurstijlen. 

De beste raamdecoratie voor keukens en badkamers vind je bij Huis Castermans   

Huis Castermans is al ruim 60 jaar het huis van vertrouwen voor gordijnen en interieur. Bij ons kan je terecht voor overgordijnenhorizontale lamellenvouwgordijnenglasgordijnen en veel meer soorten raamdecoratie. 

Bekijk ons aanbod

Meest Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contact