Geniet van het ultieme comfort met gemotoriseerde raamdecoratieDroom je ervan om vanuit je luie zetel de jaloezieën of rolgordijnen te kunnen bedienen? Droom dan niet langer: bij Huis Castermans voorzien we jouw woning van gemotoriseerde raamdecoratie. Dat is pas ultiem comfort. 

Ultiem gebruiksgemak 

Misschien schijnt de zon net in je ogen bij het televisiekijken of wil je ’s avonds wat extra privacy. Je eerste reactie is waarschijnlijk om op te staan en de gordijnen dicht te doen. Maar in tijden van automatisering kan je dat natuurlijk ook perfect gemotoriseerd laten gebeuren. Zo hoef je zelfs niet meer op te staan om je raamdecoratie te sluiten.

Daarnaast kan je natuurlijk ook instellen dat je gordijnen of jaloezieën allemaal op hetzelfde moment naar boven of beneden gaan. Op die manier hoef je zelf niet meer alle gordijnen dicht te doen wanneer het donker wordt. 

Welke raamdecoratie kan geautomatiseerd worden? 

Verschillende soorten raamdecoratie kunnen voorzien worden van elektrische aandrijving. De vaakst voorkomende soorten zijn misschien wel jaloezieën en rolgordijnen, maar daarnaast bestaan er ook elektrische vouwgordijnen en zelfs elektrische gordijnrails

Gemotoriseerde raamdecoratie vind je bij Huis Castermans

Huis Castermans is al ruim zestig jaar specialist in gordijnen, zonwering en binnenhuisdecoratie. We staan dan ook steeds klaar met professioneel advies. Nog vragen? Spring zeker eens binnen in onze winkel in Hasselt.

Bekijk hier ons aanbod

Meest Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contact