Geef wat extra pit aan je interieur met een van deze zonweringenIedereen houdt wel van een streepje zon, maar af en toe kan de zon ook iets te enthousiast schijnen. Wanneer dat het geval is, kan een goede zonwering de redder in nood zijn. Naast het praktische aspect (lees: de zon schijnt niet meer in je ogen) geeft zonwering ook dat tikkeltje extra cachet aan je interieur. 

Wil je echt een statement maken met je zonwering? Dan kies je voor een van de onderstaande opties.

Jaloezieën: de onderhoudsvriendelijke alleskunner 

Of je nu voor houten, aluminium of pvc jaloezieën kiest, de strakke lijnen van een jaloezie geven ieder interieur extra pit. Van een strakke, moderne look tot een industriële of eerder een klassieke look: jaloezieën passen in ieder plaatje. Daarnaast zijn aluminium of pvc jaloezieën ook nog eens makkelijk te onderhouden. 

Rolgordijnen: ongehinderd buiten kijken

Wil je onopvallende zonwering zodat het bijna lijkt alsof er helemaal geen raamdecoratie geplaatst is? Dan zijn rolgordijnen misschien wel iets voor jou. Rolgordijnen worden boven het raam geplaatst en zijn relatief onopvallend wanneer ze opgerold zijn. Perfect dus voor een minimalistisch interieur. Laat je daardoor echter niet misleiden, want rolgordijnen zijn ook uiterst geschikt voor veel andere interieurstijlen

Maak je interieur compleet met zonwering van Huis Castermans 

Huis Castermans is al ruim zestig jaar specialist in gordijnen, zonwering en binnenhuisdecoratie. We staan dan ook steeds klaar met professioneel advies. Nog vragen? Spring zeker eens binnen in onze winkel in Hasselt.

Bekijk hier ons aanbod

Meest Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contact