De oplossing voor atypische ramenBen je op zoek naar de perfecte raambekleding voor een erker, dakraam of serre? Dan is een plissé gordijn misschien wel de ideale oplossing. Deze prachtige gevouwen gordijnen geven je interieur meteen een strakke, moderne uitstraling. 

Wat zijn plissé gordijnen? 

Deze vorm van raambekleding herken je aan zijn kenmerkende horizontale symmetrisch gevouwen stof. De vorm van de plooitjes doet je misschien wel denken aan die van een accordeon. 

Plissé gordijnen zijn perfect voor alle soorten ramen, maar aangezien ze compact dichtplooien zijn ze ook geschikt voor ramen waar een klassiek gordijn te veel het zicht naar buiten zou belemmeren.  

Verder zijn plissé gordijnen zonwerend. Hierdoor houden ze in de winter de warmte binnen en in de zomer de hitte buiten. Daarnaast kies je met een plissé gordijn ook makkelijk hoeveel zonlicht je precies binnenlaat. 

Perfect op maat gemaakt 

Plissé gordijnen lenen zich ook tot maatwerk. Hierdoor zijn ze bruikbaar voor ramen met atypische vormen of afmetingen. Bij Huis Castermans helpen we je graag verder met de gepaste maatoplossing voor je interieur. 

Wil jij plissé gordijnen op maat laten maken in Limburg? 

Huis Castermans is al ruim zestig jaar specialist in gordijnen, zonwering en binnenhuisdecoratie. We staan dan ook steeds klaar met professioneel advies. Nog vragen? Spring zeker eens binnen in onze winkel in Hasselt.

Maak hier een afspraak

Meest Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contact