Breng een bezoekje aan onze winkel in HasseltZijn jouw gordijnen dringend aan vervanging toe? Of wil je de look van je huis veranderen door jaloezieën te plaatsen? Voor alle soorten gordijnen en interieurstyling ben je bij Huis Castermans aan het juiste adres. 

Heb je dit weekend nog geen plannen? Dan is een bezoekje aan onze winkel in Hasselt zeker een aanrader. Doe dus wat inspiratie op voor die restyling die je interieur al zo lang nodig heeft of kom gewoon eens een kijkje nemen in onze showroom. 

Onze experten staan altijd voor je klaar met professioneel en passend advies. Door onze jarenlange ervaring in (over)gordijnenzonnewering en binnenhuisdecoratie komen we steeds tot een oplossing die perfect afgestemd is op jouw ruimte. 

Praktisch

Onze winkel in Hasselt vind je op de Crutzenstraat 6. Wij zijn iedere weekdag geopend van 10u tot 12u en van 13u tot 18u. Op zaterdag zijn wij geopend van 10u tot 12u en van 13u tot 17u. Zondag is onze sluitingsdag. 

Advies nodig voor interieur of gordijnen?

Huis Castermans heeft al ruim 60 jaar ervaring in interieurstyling, zonwering en (over)gordijnen. Bij Huis Castermans krijg je steeds topkwaliteit en topservice. 

Contacteer ons

Meest Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contact