Aan huis advies op maat voor het beste resultaatAdvies op maat vind je nergens zo goed als bij Huis Castermans. Waarom? Omdat het ook nog eens bij jouw thuis is. Wij adviseren je en garanderen het beste resultaat.

Wat voor advies geven we?

Samen met jou gaan we na welke materialen en kleuren het meest geschikt zijn voor je interieur. Eerst bekijken we welke interieur stijl je zelf hanteert, en daarna gaan we na welke soort zonwering daarbij past. Onze opmetingen gebeuren ter plaatse en daarna worden jouw gordijnen in ons eigen atelier gemaakt.

Persoonlijke begeleiding is een must

Het persoonlijk begeleiden van klanten is voor ons een prioriteit. Een originele inrichting is belangrijk en daarom is het noodzakelijk om jou het juiste advies te geven. Bij het plaatsen van rolgordijnenlamellenjaloezieën,... kan je onze expertise goed gebruiken. Advies bij je thuis kan simpelweg door een afspraak te maken.

Heb jij graag advies op maat bij je thuis?

Al 60 jaar kan je bij Huis Castermans terecht voor (over)gordijnen, zonwering en binnenhuisdecoratie. Bij ons weet je dat je prima kwaliteit en een dito service krijgt.

Maak een afspraak

Meest Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contact