3 voordelen van jaloezieënEr bestaan verschillende soorten binnenzonwering. Naast gordijnen zijn jaloezieën een goed alternatief. Het zorgt voor een speels effect en het zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Ontdek de pluspunten.

De voordelen van jaloezieën

1. Houd de warmte in of uit huis

Van alle soorten binnenzonwering zijn jaloezieën de beste in warmte geven en weren. Heerlijk om de zon tegen te houden, maar het dient ook als goede isolatie wanneer het buiten koud is. Het zorgt er ook voor dat de warmte het huis minder snel verlaat. Hierdoor zal je energierekening wellicht lager zijn.

2. Je bepaalt zelf de lichtinval

Niets zo storend als de zon die in je ogen schijnt wanneer je rustig in de zetel ligt. Dit is heel gemakkelijk op te lossen met jaloezieën. Hiermee kan je de zon optimaal laten binnenkomen zonder dat deze storend is. Je past de jaloezieën aan hoe jij het wilt. Zo kan je kiezen hoeveel en op welke plaats er licht binnenkomt.

3. Makkelijk te reinigen

Jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken. Je kan ze simpelweg met water en zeep reinigen. Ook kan je het stof verwijderen met een doekje of een plumeau.

Ben jij overtuigd van jaloezieën?

Al 60 jaar kan je bij Huis Castermans terecht voor (over)gordijnen, zonwering en binnenhuisdecoratie. Bij ons weet je dat je prima kwaliteit en een dito service krijgt.

Bezoek ons in Hasselt en Bilzen

Meest Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contact