Op zoek naar gordijnen die echt verduisteren?Niets is fijner dan 's avonds je gordijnen te kunnen sluiten om het gezellig te maken in huis. Zet de juiste sfeer met overgordijnen die volledig verduisteren.

Een verduisteringsgordijn is een lichtdicht overgordijn met een verduisterende voering. Deze voering creëert zonverduisterende gordijnen met de functie van binnenzonwering. Huis Castermans is al jaar en dag een specialist in (over)gordijnen, zonwering en binnenhuisdecoratie. Bij ons vind je lichtdichte gordijnen op maat voor je gehele woning.

De voordelen van verduisteringsgordijnen

Overgordijnen verbeteren de akoestiek in jouw woning. Ze zijn zeer geschikt voor grote ruimtes en nieuwbouw woningen vanwege hun isolerende werking. Zo heb je geen last meer van geluiden en te veel licht. Dat laatste heeft dan weer een positief effect op je slaap, want een donkere ruimte draagt bij aan een goede nachtrust.

Daarnaast houden verduisteringsgordijnen de kamer op een lage temperatuur in de zomer, en warm in de winter. De dikke stof met voering houdt zonlicht, warme lucht en tocht tegen. Perfect voor het hele jaar door. Tot slot hoef je aan privacy niet in te boeten.

Het is ten alle tijden mogelijk om verduisteringsgordijnen te combineren met je huidige raambekleding. Ongeacht het soort raambekleding vind je bij ons vast en zeker een exemplaar dat bij jouw interieur past. Mix en match door je lamellen, vouw- of rolgordijnen te combineren met verduisterende gordijnen in een ruime keuze aan stoffen en kleuren.

Heb jij hulp nodig bij het kiezen van verduisteringsgordijnen voor jouw woning?

Bezoek onze winkels in Hasselt en Bilzen

Meest Recente Posts

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

Contact